Dodirnule su nas Sile

On je skoro savršen ljubavnik, tako nežan da je to predivno, i dozirano grub kad zatreba. Uživam u dodiru njegove kože na svojoj. Šta je nežnost i zašto grubost u seksu prija?

Ljubav, koja je uzajamna, odnosno obostrana, povezuje dva Čista Bića neometanim tokom energije koja se prožima i meša, tvoreći nov kvalitet. Ljubav je čista emanacija Primarnog plana čija je osnovna težnja ispoljenje u harmoniji. Čula su organi Čiste svesti kojom ona, kroz prepoznavanje razumom, doživljava stvoreni svet. 

Dodir kože na kožu zaista predstavlja vrhunski čulni doživljaj, kada ga prati nesputani izliv emocija ka drugoj osobi, koji je i uzvraćen, mada ovo ne mora da bude pravilo. Osećaj uživanja u čulnom dodiru posledica je emitovanja lične energije putem čitavog tela, jer u standardnoj komunikaciji sa drugim ljudima, lična energija prenosi se očima i glasom i nešto redje rukovanjem. Torzo i noge su u toj, konvencionalnoj komunikaciji jednostavno isključeni, osim solarnog pleksusa koji je, kao regulator intenziteta razmene, najčešće u grču dozirajući emitovanje lične energije prema sagovorniku. 

U toku ljubavnog zagrljaja celo telo učestvuje u energetskom toku i standardno pasivni delovi tela napajaju se novom energijom, izlivajući postojeću. Naročito je solarni pleksus, ponovo u ulozi regulatora, potpuno otvoren zračeći punim sjajem sopstvenost upućenu ka voljenoj osobi. Seksualni egzibicionisti preziru »misionarski« položaj gde su ljubavnici priljubljeni licem u lice, smatrajući ga dosadnim. Medjutim, taj položaj je jedinstven u ostvarivanju medjusobne bliskosti, jer ne samo što omogućava ljubljenje tokom vodjenja ljubavi, čime se »energetsko kolo« potpuno zatvara već prijanjanjem peksusa jedan na drugi daje jedan potpuni energetski (ljubavni) spoj, čime je pretapanje jednog u drugo maksimalno.

Pokušaj nekom prilikom da se priljubiš uz njegov solarni pleksus svojim središnjim delom tela. U spiritualnom telu na tom području nalazi se trougao koji je vrhom okrenut na gore, kod muškarca, odnosno na dole kod žene. Opušteno se skoncentriši na pleksus i pronaći ćeš tačno poziciju uklapanja dvaju trouglova, a onda se umiri. Neka te ne zbuni izraz »opušteno se skoncentriši«, jer koncentracija razumom uvek donosi napetost. Umesto da koristiš razum na način Sekundarne ličnosti, gde koncentracija zahteva, aktivan napor, prepusti se Primarnoj ličnosti da te vodi jednostavno prateći osećaj. Kada budeš pronašla polje uklapanja, osetićeš to. Priljubi se uz njega i ostani mirna. Otpusti svoje emocije da se slobodno izlivaju iz tebe, čime će se solarni predeo otvoriti na neki svoj način i dozvoli da njegovo Biće uplovi u tebe. Najbolje je ovo uraditi u trenutku kada te preplavi čista unutrašnja nežnost, bez strasti. Povoljan trenutak za ovakvo spajanje je posle doživljenog orgazma, koji je umanjio prvobitan energetski naboj, koji vas je inicirao na vodjenje ljubavi. Znači, pronadji polje uklapanja, priljubi se uz njega i opušteno posmatraj sopstvena osećanja. 

Posle nekog vremena preplaviće te potpuno nov osećaj blaženstva, kakav ne možeš da doživiš tokom vodjenja ljubavi. Energija će na nov način prostrujati kroz vaša tela i ona će početi spontano ritmički da se kreću. Ovaj nov osećaj najverovatnije će vas ponovo vratiti u stari način vodjenja ljubavi, jer razum će spontano preuzeti ulogu vodiča i vratiće vas u poznati okvir dešavanja. Medjutim, ako izdržiš i odupreš se potrebi konkretnijeg spajanja i na ovaj način, znači bez učešća polnih organa, možete doživeti orgazam. U početku će stvar ići malo teže, potrebno je prepustiti se svojim čulima sa punim poverenjem i bez uticaja na njih sopstvenim razumom. Medjutim, ukoliko budeš istrajna u eksperimentisanju na kraju ćeš upoznati blaženstvo otvorenih čula, kroz jedan potpuno nov doživljaj razmene energije čitavim telom.

Na početku će se najsigurnije pojaviti otpor koji je zapravo strah od otvaranja i predavanja. Ne opiri se tom strahu jer pretvorićeš ga u paniku. Strah dolazi iz plana Sekundarne ličnosti koja uvek prisutna, treba da otvori širom svoje granice i dozvoli nekom drugom da je obujmi celu. Medjutim, vremenom i uz obavezan razvoj potpunog poverenja, strah će postepeno nestajati, a ti ćeš sve više i sve dublje ulaziti u Biće svog ljubavnika, dozvoljavajući i njemu da postane deo tebe.

Strah se takodje javlja zbog osvajanja novog polja iskustva, nepoznatog razumu u koji treba uložiti novu količinu lične energije, da bi se doživljaj pretvorio u poznato iskustvo. Ovo je već stvar samopoverenja. Ponovo se ne opiri već dozvoli da se doživljaj lagano, asimiluje kroz dugi niz pokušaja. Jedino važno je: budi spontana i opuštena.

Ponekad ga nazovem »drvosečom«, jer mi se učini da će mi u njegovom zagrljaju popucati sve kosti, a ipak uživam u tome.

Tako strastven zagrljaj, od koga »pucaju kosti«, mogu da ostvare samo dve osobe koje se zaista vole, jer takav zagrljaj predstavlja fizički pokušaj totalnog spajanja u jedno telo. Naravno, to je neizvodljivo, ali osećaj koji stoji iza takvog zagrljaja, odnosno potreba za totalnim spajanjem, dolazi iz iskonske želje za pretapanjem u onog drugog.

Uživam u tome da ga grebem po ledjima, doduše kontrolišem se u tome, ali primećujem da u trenucima duboke ekstaze imam želju (skoro potrebu) da ga rastrgnem. Tada napravim nekoliko zahvata zgrčenim prstima po vazduhu kao da grebem, ili zagrizem jastuk. Otkuda to?

Ulaženjem u dubine estaze tačka razuma i tačka Čiste svesti veoma su približene. Razum je tada u ispravnoj ulozi posmatrača, aktuelnih dogadjanja, s tim što je uloga odvajanja poznatog od nepoznatog izuzeta, jer ekstaza dolazi iz iskonskih dubina svesti, gde ne postoje navike. Razum je taj koji te (ispravno) sprečava da svog ljubavnika povrediš i naneseš mu bol.

Ulaskom u Čistu svest, putem duboke ekstaze, s jedne strane dolaziš u veoma blizak kontakt sa Primarnim silama. Obzirom da si pod jakim dejstvom Centrifugalne sile prevela svoj razum na mesto ekstatičnog stanja svesti, logično je da si automatski aktivirala suprotnu silu, Centripetalnu, koja deluje silinom razaranja ili odvajanja. U trenutku upliva Centripetalne sile u svest na izvornom nivou dešava se ili potreba za rastrzanjem ili nepodnošljiva potreba za odvajanjem, odnosno prekidanjem samog seksualnog čina.

S druge strane, ta ista potreba da ga rastrgneš ubrzo bi se pretvorila u potrebu da rastrgneš i sebe samu. Izvorno dejstvo sile deluje razarajuće na samu materiju a to je tvoje, odnosno njegovo telo. Ukoliko bi ste se prepustili tom porivu počinili bi ste ritualno samoubistvo, a vaše dve svesti bi se apsolutno ujedinile.

Ovo mi izgleda preterano surovo, čak suludo.

Ovo o čemu sam ti sada govorio predstavlja najdublji nivo ekstaze do koga se veoma retko spontano dolazi. Zato je orgazam tu kao prekidač visokog napona, jer za ovakvo budjenje Sila potrebna je ujedinjena svest, a to je ostvarivo, ako vaše dve svesti vibriraju na istoj frekvenciji. Ukoliko on doživi orgazam, a ti ne i, samim tim ostaneš u ekstatičnom stanju svesti, ništa se neće dogoditi, jer su vibracije različite.

Tantrizam uvodi praktičara u ovo stanje, ali posle veoma dugog i napornog trenigna. Takodje, neophodno je da razum bude veoma čvrst, da se ne bi rasuo pod dejstvom sila, a neko od vas poludeo. Istovremeno, razum mora da bude veoma fleksibilan, da bi se prilagodjavao promenama stanja svesti ne izgubivši pri tome svoju osnovnu funkciju analitičara.

No comments:

Post a Comment